Ruiterschool RODEBERG

de gepaste dag uitgekozen voor onze 2de clubjumping


Tussen de meest regenachtige dag en de meest stormachtige zondag van het jaar vonden we het gepaste weer om met onze reservestallen en veel improvisatie toch een geslaagde clubjumping te organiseren.Bedankt aan allen om de  paarden nog naar de weide te brengen, onze excuses voor de beperkte plaats in de stallen, maar er is hoop, alles wordt beter, nog eventjes geduld!

We hadden weer een hele reeks overwinnaars en aan diegene die pech hadden: geef de moed niet op het zal wel volgende keer beter gaan, we hebben met paarden te maken en die hebben soms ook hun kuren! Al bij al hebben we weer heel goed gereden proeven gezien, er wordt vooruitgang geboekt en we hebben weer bijgeleerd, ook uit onze fouten. Niet opgeven is de boodschap!

Te starten met de 60 cm waar de beginners en de iets betere ruiters met een moeilijke pony, hun uiterste best deden om hun perkoers te onthouden en ook nog een foutloos rond te rijden in de ideale tijd. Alicia Knockaert met Robin wonnen de proef net voor Lisa Schapman en Paco. Uwe vermeersch en Maroef werden derde.

In de 70 cm bij de pony's won Justien Ghelein met Sunny voor Perle Vanuxem en Patchoulie, bij de paarden werd Joris Ryckeboer met Goliath de trotse overwinnaar voor Kato Melsens met E-Nero.

IN de 80 cm was er geen apart klassement voor pony's en paarden.HIer won Warre Vermeersch voor vader en zoon Callemeyn, Marc was nog ietsje sneller dan Emiel!

De 90 cm werd gedomineerd door Jarne Verhooghe en zijn trouwe vriend Never Mind, André Kinget die hier voor het eerst meedeed kon al direct een 2de plaats bemachtigen voor Emiel en Zip

Het serieuse werk vanaf de 1 meter met de betere paarden en de ietsje meer ervaren ruiters gaf meteen de" juffrouw in form" Deback Chona met een pas geschoren Euripides als overwinnaars. Pieter Stubbe werd 2de met een perfecte rit met zijn paard Clovis. Beiden zijn geslecteerd om volgende week een ticket te bemachtigen voor de jumping in Mechelen 26 december voor de finale van het stijlrijden. Volgende week deze tijd weten we wie mag meedoen.

Zowel de 1m10 als de 1m 20 werden gewonnen door Victor Remaut en Maya, in de 1m 10 werden Lukas en Icarus 2de Chona met Obicos 3de.

In de 1m 20 werd Louise Suffys 2de.

Bedankt aan alle medewerkers en proficiat aan de overwinnaars, volgende afspraak op 4 december voor de clubdressuur en 7 jan voor de volgende clubjumping.

Succes aan Chona, Pieter en LOuis, Louise, Thomas en Lukas volgende zaterdag voor de halve finale stijlrijden! We duimen!!!!

De volledige uitslag en klassement...

Lees meer.