Ruiterschool RODEBERG

clubdressuur was toffe wedstrijd op 4 december (gewijzigde resultaten toegevoegd 2016-12-12)


Wil je clubkampioen worden in dressuur dan moet je alle wedstrijden -1 meedoen.

Of als ja ze allemaal meedoet mag het slechtste resultaat geschrapt worden.

Bij de eerstejaars waren er alweer 2 nieuwe gezichten nl Louise Cardoen en Ligneel Suzanne, die het aandurfden een proef te rijden voor de jury en voor publiek, wat niet al te simpel is. Maar mits een goede voorbereiding haalde Louise toch onmiddellijk een 3de plaats met Laika.

De proef werd voor de 2de keer gewonnen door Sia Belpalme met Laika; Uwe vermeersch en Maroef werden 2de.

De jonge ruiters met een beetje meer ervaring kregen gezselschap van Lisa Schapman, zij maakt grote kans in het springen maar moet dus ook dressuur meedoen om clubkampioen springen te worden.

Hier kon Kato Melsens de proef op haar naam schrijven net voor Warre Vermeersch, het scheelde slechts een half puntje, dus hier zal het zeker spannende worden in de eindstrijd.

Perle Vanexem en Laika werden succesvol 3de in deze proef.

In de E5 kwamen Joris Ryckeboer en Julie Terrier de groep versterken. De overwinning ging naar de sympathieke Française Camille met ursaff, die de prijsuitdeling niet kon bijwonen wegens familiale verplichtingen. Marleesn Depuydt en Amadeo werden 2de en Chona Deback met Europides werden 3de, Hopelijk kan ze dit resultaat herhalen op jumping Mechelen zoadt we ze over de middag aan het werk zien in de superfinale, want daar gaan we toch voor!!!!

In de hoogste proef werd Marleen Depuydt overwinnaar met haar superpaard Amadeo. Paulien Vandromme werd 2de en Kris Brassaert met Livello 3de

We hebben een tussenstand na 2 wedstrijden: Sia wint beide wedstrijden en staat alleen aan de leiding, Uwe op de 2de plaats.Warre en Kato staan samen aan de leiding, spannend! Marleen wint de E 5 en de A6 maar alleen de hoogste proef telt voorhet eindkklassement. Dus komt Camille Aan de leiding nipt gevolgd door Debbie Cool. In de A6 heeft Siene de 2de plaats.

We kijken uit naar de volgende wedstrijd, deze was voorzien voor zaterdag 7 januari maar wordt een week verplaatst naar 14 januari, waarvoor onze gemeende excuses!!!

NOTEER NU AL een late nieuwjaarsreceptie op zaterdag 25 februari!!!

Tussenstand na 2 wedstrijden...

Lees meer.

Wat sfeer fotos....

Veel Kijkplezier!