Ruiterschool RODEBERG

HET ALLERBESTE IN 2017? dit wensen Christof, ikzelf en alle leden van het bestuur aan jullie allen en jullie familie.


 

Tegen begin maart zitten de paarden in nieuwe boxen, in juli komen de kinderen in vernieuwde slaapkamers om er de vakantie van hun leven te beleven!

en vanaf dan kun je hier terecht voor je sportieve vakantie in Heuvelland met je familie, je vrienden, je bedrijf, je communiefeest, je verjaardag, enz.

Maar daarnaast gaat de club ook een fantastische start tegemoet met de verlate nieuwjaarsreceptie op zaterdag 25 februari, misschien kunnen we dan al een klein beetje van de nieuwe stallen laten zien??? Wie weet! alles zal van het weer afhangen! In ieder geval    "ze zijn goed bezig"

De jeugd zat al samen om de jumping en de Bal Cheval te herbekijken en we kunnen nu al zeggen dat we de COWBOYPARTY van zoveel jaren terug opnieuw opstarten in oktober ergens. We zien het helemaal zitten en hopelijk jullie ook om opnieuw jullie lidgeld te hernieuwen. Weet dat leuke ideeën altijd welkom zijn.

In 2017 krijgen we het label van recreatieve en sportieve jeugwerking VLP, wat een hele eer is want slechts 5 clubs over heel België valt deze eer te beurt.

We gaan verder op de ingeslagen weg, doen voort en kijken niet achterom! We hopen op de steun van alle leden zoals de voorgaande jaren. Leute en plezier, sportiviteit komen op de eerste plaats. We gaan geen uitdaging uit de weg, we laten ons horen op alle niveau's, van beginner tot wedstrijdruiter, van wandelruiter tot dressuurfanaat, maar vooral onze specialiteit: springen komt ook ruim aan bod en wie weet slaan we een beetje de military weg in? We hebben de nodige know how in onze club, nu nog de infrastructuur en iedereen mag terug komen kijken. Op de Rodeberg moet je geweest zijn en wie er was komt zeker terug!

Maar vooral ook dank aan onze hoofdsponsors, hopelijk kunnen we ook in 2017 op hun steun rekenen.

Advocaten Vandenbroucke-Bourry, Cauwelier welding, Gouwy en partners, Gerdy's schilderonderneming Boezinge, Cuvelier voeders, Douve Zwarteberg, Jacques aluminium ramen, Ghelein Geert Loker, Remaut verzekeringen en geldbeleggingen,  In de Vrede West Vleteren, Rieten Daken Vermeersch, Nico Wolters gevelreiniging, Pico's koffie Poperinge, Woodyfence omheiningen.

Op naar een fantastisch 2017!! We hebben je er graag terug bij!