Ruiterschool RODEBERG

Initiators komen samen om jeugdsportproject 2017 te bespreken.


Intussen zijn de grote lijnen van het jeugdsportproject 2017 uitgeschreven en vooral ook ingestuurd bij de VLP.

Begin maart vernemen we of dit al goedgekeurd is voor 2017 en dan gaan we er weer voor!

Vorig jaar hadden we voor het eerst dit project ingediend en konden we voldoen aan alle voorwaarden om als jeugdsportclub, zowel voor recreatief als voor sportief, een erkenning te krijgen. Hiervoor kregen we een subsidie van SportVlaanderen via VLP.

Vorig jaar hadden we vooral de nadruk gelegd op het sportieve gebeuren, nl de wedstrijdruiters, dit jaar verleggen we de accenten naar de kabouterlessen , de voltige en  de opvolging nadien en  in 2de instantie:  de wandelingen voor de jongeren vanaf 12 jaar.

Ons lesgeversteam, onze aspirant-initiators worden hiertoe uitgenodigd. Ook oud-initiators, die hieraan willen meehelpen,  zijn welkom.

Jongeren vanaf 16 jaar, die ambitie hebben om dit jaar een cursus te volgen aspirant initiator, zijn op die dag ook welkom, maar moeten dit vooraf laten weten bij Annie.

Vorig jaar hadden wij een heel actief jeugdprogramma, met de vaste activiteiten nl sportkampen, brevetafnames, jeugddag, clubdressuur en springwedstrijden maandelijks in de winterperiode,  St Hubertuswandelingen, Sint maarten en alle kleinere activiteiten. Voor de wedstrijdruiters was er deelname aan de interclub WVUR met een 2de plaats tot gevolg, vooraf hadden we een toffe teambuilding, waarvoor U de foto's hierbij terugvindt. Ook deelname aan jeugdkampioenschap WVUR met heel goede resultaten. We hebben wedstgrijddoekjes gekocht en gebrodeerd. We zijn heel actief bezig geweest.

We hopen dat jullie dan ook verder meehelpen met het uitdenken van onze jeugdlijnen, ideeën zijn steeds welkom. Dus dit jaar kabouters, voltige, wandelingen, we hopen op Uw medewerking!!!!Initiatieven zijn welkom voor 15 februari!

Namens het jeugdbestuur, Christof en mijzelf.

Teambuilding...

Veel Kijkplezier!