Ruiterschool RODEBERG

11 maart karnavaljumping: laatste wedstrijd voor het kampioenschap


Het is de laatste wedstrijd voor de finale op Paasmaandag.

Hou deze dag al vrij!

Maar eerst nog een toffe wedstrijd rijden verkleed! Pas je paard een beetje aan aan je eigen kledij, maar let op dat het allemaal praktisch blijft.

We vragen ook aan de supporters om de kledij aan te passen, voor de sfaar!!! Misschien valt er nog een fuifje uit de lucht nadien.

Uit alle verreden wedstrijden valt het  slechtste resultaat weg, dus er kan nog van alles gebeuren.

Voorlopig zijn het in de 60cm: Uwe-Lisa Ferre, die aan de leiding staan, in de 70 cm pony: Justien-Perle-Leon en 70 cm paarden: Lisa Kato Lieselore

Voor de 80 cm  is het Jarne-Emiel-Marc, in de 90 cm  Jarne-Andrée-Paulienl, in de 1m: Adeline-Louis-Pieter, de 1 m 10 Victor-Lukas-Louis en de hoogstge proef: Lukas-Jeremie-Victor

Maar alles kan nog gebeuren: in de finale kan een ruiter 2 proeven rijden, maar in het eindklassement telt enkel het beste resultaat in de hoogste proef, je kunt dus geen 2 keren in de top drie staan.

Zo vallen er ruiters weg en komen er andere in aanmerking., Dat maakt het ook zo spannend!!!

Ook moeten de ruiters deelgenomen hebben aan 2 van de 3 dresuurwedstrijden om in aanmerking te komen voor het eindklassement jumpingkampioen!

WIe daar niet aan voldoet kan toch meedoen voor de dagprijs en zo misschien nog een plaatsje afsnoepen van iemand anders of het klassement in de war sturen.

IN ieder geval: we kijken er naar uit en het wordt spannend.