Ruiterschool RODEBERG

Late versie nieuwjaarsreceptie was een succes!


Het terrasje van de overdekte piste was mooi versierd om de genodigden wat meer ruimte te geven.

De lekkere spiesjestoren viel in de smaak van de clubleden, naast de andere talrijke hapjes en de rijkvloeiende drank.

Bij een gezellige babbel kon iedereen napraten over koetjes en kalfjes, maar vooral de verbouwing van de stal was het gespreksonderwerp van de avond.

Tijdens de presentatie van o.a. het jaaroverzicht konden we terugblikken op de vorderingen van de werken, maar vooral ook op de voorbije realisaties.

Het jeugdsportproject van VLP kreeg de volle aandacht, wat we vorig jaar realiseerden en de blik op de toekomst.

In 2017 wordt het recreatieve luik van de jeugdwerking aangepakt. Belangrijke veranderingen komen op dreef na de Paasvakantie, wanneer de nieuwe stallen in gebruik zijn.

Er komt een ponyclub op woensdag en zaterdagnamiddag, waar een vast team vrijwilligers de jeugd zal opvangen na het rijden, voor voltige, poetsen, voorbereiding brevetten enz. Er komen cavalettilessen als tussenstap voor de jeugd naar het springen toe.

Er wordt materiaal gekocht om de lesgevers toe te laten creatiever uit de bus te komen.

Maar er werden ook bloemetjes uitegdeeld.  De kampioenen van 2016 werden gevierd ipv tijdens de open deurdag, die in 2016 niet doorging.

West Vlaams Kampioen in de 1 meter, Louis Beeckman kon een gepersonaliseerd zadeldoekje in ontvangst nemen. Er waren kleine geschenken voor Chona, Hanne en Victor.

Ook de ouders deelden in de eer: bloemetjes voor de mama's, een fles wijn voor de papa's en daar waren ze heel tevreden mee.

Een woordje van dank aan de vele vrijwilligers in deze club, van fotograaf tot puntenteller op de wedstrijd, iedereen kwam aan bod.

Annie kan beginnen verzamelen voor de volgende power point, want er duiken plezante foto's op, soms  uit de oude doos, andere zeer recente!

Kris en Hanne waren present om er een leuke fotoreportage van te maken, geniet ervan!

Na de receptie, konden we afzakken voor een walking diner in VINKE, het restaurant van Sophie en Deborah, een van onze sponsors.

Het was er heel lekker en super gezellig. Opvallend was de aanwezigheid van een hele bende jeugd en ze feesten nog tot in de late uurtjes.

Het was heééel tof, op naar een spetterend 2017, vol vernieuwing.