Ruiterschool RODEBERG

DSC_1135.JPGDSC_1217.JPGDSC_1229.JPG

karnavaljumping was een leuke bedoening

En dit is de stand voor de finale:

In de 60 cm was het deze keer Alicia die de proef won voor Uwe en Suzanne en dit op haar verjaardag! Dit maakt de eindscore van de 3 beste resultaten: Uwe met 58 punten aan de leiding, Alicia op de 2de plaats mat 54 punten en drede wordt Lisa met 52 punten.

IN de 70 cm pony's was het Ferre die de proef won voor Debiie en Michelle. Dit geeft het eindresultaat als volgt: Justen op de eerste plaats met 58 punten, Debbie volgt met 52 punten en dan Ferre met 47 punten

In de 70 cm paarden was het Lieselore op 1,  manon op 2 en Bo op de 3de plaats. Dit geeft volgend eindresultaat: Lieselore met 51 punten aan de leiding, gevolgd door Lias met 48 punten en Kato met 39 punten

De 80 cm proef werd gewonnen door Warre, gevolgd door Emiel  en Jarne. Het is hier superspannend want zowel Emiel als Jarne behaalden 54 punten op de voeten gevolgd door marc met 52 punten.

De 90cm Werd gewonnen door Jarne, Marc werd 2de en Justien 3de. Ook hier vinden we Jarne op de 1 ste plaats met 56 punten gevolgd door Marc met 45 punten en Emiel met 42 punten.

De hogere proeven zijn eveneens superspannend. Adeline wonde proef voor Louis en Chona. IN het eindklassement vinden we Adeline op de eerste plaats met 54 punten nipt gevolgd door louis met 53 punten en Pieter met 49 punten.

In de 1 m 10 won Louise voor Adeline en Victor. Het eindresultaat voor de finale: Victor op kop met de totale punten: 60, gevolgd door Lukas met 51 punten en Adeline met 45 punten.

In de hoogste proef kon Victor winnen voor Arnaud en Jeremie. Ook hier wordt het spannend!!! Victor aan de leiding met 55 punten en lukas op de 2de plaats met 54 punten en Arnaud op 3 met 49 punten.

Op de finale zijn 40 punten te verdienen. iedereen kan deelnemen voor de dagprijs. Maar enkel de ruiters die ook aan 2 dressuurwedstrijden hebben meegenomen en de finale dressuur komen in aanmerking voor de titel van clubkampioen.

Let op het klassement kan nog helemaal veranderen!!!

Iedere combinatie kan 2 keer starten, maar staat deze op het podium in de hoogste proef, dan valt deze uit de rangschikking in de lager proef en dat geeft soms verrassende resultaten!

We vragen uitdrukkelijk om nu reeds in te schrijven voor de finale zowel voor dressuur als voor springen, zodat wij een perfecte timing kunnen maken. Ook wi niet komt graag verwittigen zodat we alles tijdig kunnen plannen!!!

PAASMAANDAG 17 APRIL zitten we in de stallen boven, het weer zal de doorslag geven waar we springen. De dressuur zal gedeeltelijk beneden zijn of misschien helemaal. We houden U op de hoogte.

Aanalle ruiters: proficiat met de resultaten van vorige zaterdag, maar ook vooral een pluim op de hoed van diegene die verkleed waren. op de finaledag worden er extra prijzen voor de mooist verklede combinaltie gegeven.

geniet van de foto's met dank aan Hanne en vind ook de volledige uitslag terug.

Er zijn trainingsmomenten in de Paasvakantie, zie website onder aparte rubriek.


De uitslag..

Lees meer.

Veel kijkplezier...

Veel Kijkplezier!