Ruiterschool RODEBERG

INSCHRIJVEN VOOR DE GROTE JUMPING VAN 25 MEI


clubleden:

kunnen hun naam opgeven aan Annie voor 10 mei, zodat de paarden verdeeld kunnen worden. Annie zal de erst van de formaliteiten op zich nemen. Aarzel niet om vragen te stellen!!!!

ook ruiters met een eigen paard kunnen inschrijven, zoals hieronder

ruiters met een licentie, die springen met een paard van iemand anders of ook met een manegepaard, kunnen best op de manier hieronder inschrijven.

let op: er zijn naast de gewone prijzengelden ook tal van naturaprijzen te winnen!!!!! dankzij onze sponsors!!!!

niet clubleden

kunnen inschrijven zoals hieronder, ook indien ze enkel een VLP verzekering hebben!!!!

Hoe schrijf ik best in om een wedstrijd WVUR te rijden? 

Laten we beginnen met de L01 recrea vergunning. Ruiters met deze recrea vergunning kunnen maximum 5 keer deelnemen aan wedstrijden van de Fun Tour tot op een hoogte van 90 cm. Aangezien zij niet kunnen inschrijven via equibel.be, worden zij geacht hun inschrijving te doen via info@wvur.be met vermelding van licentie nummer, naam ruiter, immatriculatie nummer paard of pony, naam van de pony of paard, de datum, de plaats en zeer belangrijk ook de proef waar zij willen aan deelnemen. Inschrijven kan aan het online tarief en dit tot en met de woensdag avond.

Ruiters met een competitieve sub of provinciale licentie schrijven enkel via www.equibel.be in.

Voor het rijden buiten wedstrijd vanwege een te hoge licentie voor een bepaalde proef of voor het rijden van een tweede parcours, wordt gevraagd om zoveel mogelijk vooraf in te schrijven via info@wvur.be zodat de startlijsten zo compleet mogelijk worden gepubliceerd. Wanneer u echter beslist op wedstrijd om uw tweede parcours niet te starten, hoeft u ook uw BW kaart niet af te geven aan de paddock overste.

Lees hier het volledig programma WVUR Jumping 2017...

Lees meer.