Ruiterschool RODEBERG

DSC_3206.jpgDSC_3211.jpgDSC_3563.jpg

RODEBERGRUITERS PRESTEERDEN GOED OP HUN EIGEN JUMPING

Reeds vanaf 9 u starten de ponyproeven. De eerste 2 reeksen waren trainingsproeven.

Volgende ruiters sprongen een foutloos parkoers in de 60 cm: Verdonck Lotte, Boccarne Lisa, Vermeersch Uwe, Riquiere Maurice, Houvenaeghel Juliette, Vermeulen Gita, Knockaert Ferre, Mahieu Sara.

Volgende ruiters sprongen een foutloos parkoers in de 70 cm: Ghelein Justien, Melsens Kato, Vandermarliere Marie, Boudewijn Romy, Carbon Noor, Wittebolle Merel, Dehuysser Fleur, Verdonck Birte, Boccarne Lisa, Vermeersch Uwe, Decuypere Manon, Houvenaeghel juliette, Vanacker Cesara en Esmera, Vermeulen Gita, Debaene Iris, Norman Steffie. 

Callemeyn Emiel haalde de bovenhand in de 80 cm pony's, Vermeersch Warre werd 2, in de 90 cm pony's won Emiel Callemeyn eveneens voor Brutsaert Leon en Descheemaeker Arne . Leon Brutsaert won de 1 m proef ponys en werd eveneens 2de.

Bij de juniors was het Jarne Verhooghe die de 80 cm won, voor Dekuypere Manon en Melsens Kato. Ook in  de 90 cm won Jarne Verhooghe voor Amber Adam en Ghelein Justien. De 1 m en de 1m 10 werden door dezelfde combinatie gewonnen nl: Verstuyft Merel voor Justien ghelein en Deback Chona in de 1 m en voor Jacob Jeremie en Lukas Dierickx in de 1 m 10. Bij de seniors ging de overwinning naar Baes Sofie in de 80 cm voor Lieven D'Haese en Louise Suffys. D'Haese Lieven was de winnaar van de 90 cm voor Amanda Van Rooij en An Sofie Coevoet. De 1 m proef stond op naam van Paulien Vandromme voor Delanoye julie en An sofie Coevoet en Louise Suffys won de 1 m 10 proef voor Bent Van Eeghem en Paulien Vandromme. Verhack Arnaud schreef de 1 m 20 op zijn naam Miel Delhaye werd 2de, Lukas Dierickx derde. Maar de Spectaculaire Krachtproef werd gewonnen door Louis Deforche, als 2de Jeremie Jacob. Deze ruiters konden de wisselbeker Bart Vermeulen en de prachtige geschenken van “LA Pomme de Lovely” en van Outside travel onder elkaar verdelen. De heruitgevonden “recordhoogtesprong” lokte vele kijklustigen. Het mooie weer zorde ervoor dat er in de namiddag nog weinig vrije parkeerplaatsje over waren op de Rodeberg. De jumping werd afgesloten door het Bal Cheval en de Back to the eighties, deze duurden nog tot in de late uurtjes.

De organisatoren konden terugblikken op een zeer geslaagd evenement. De talrijke vrijwilligers en de vele sponsors zorgden ervoor dat het evenement vlekkeloos verliep.

De volgende grote activiteit op de club is de grote jeugddag op 1 juli. Deze geeft meteen de start aan van de talrijke sportkampen in de grote vakantie, die dit jaar volledig nieuwe slaapgelegenheden krijgen.

Bij deze dankt de club en Annie en Christof de talrijke medewerkers die het evenement hielpen klaarzetten en afbreken, alsook de talrijke vrijwilligers de dag zelf zowel voor als achter de schermen.

 


Veel kijkplezier....

Veel Kijkplezier!