Ruiterschool RODEBERG

Wedstrijdjeugd is  klaar voor jeugdkampioenschap WVUR


Christof vertrekt met een deel jeugd naar Bonheiden, Emiel neemt zijn taak over in Torhout.

We kijken vol spanning uit naar de resultaten van Emiel en Zip, Manon en Marcel,   Hanne en Auxer, Jarne en Never Mind, Justien en Camargue, Louis en Love Scendix, Victor en maya.

Louis Beeckman moet zijn titel van West Vlaams kampioen verdedigen. Hanne en Victor deze van Vice kampioen.

Allen zijn in goeie doen want vorige week konden zij  goed scoren in Aalter.

Naast het kampioenschap deden onze jongeren mee aan het jeugdcriterium van de WVUR. Ook hier staan ze goed geklasseerd: Hanne in de 80cm  op de 3de plaats, Jarne met Never Mind op de 5de plaats. Justien in de 90cm op de 3de plaats en Louis op de 5de plaats Hanne staat dan weer 6de. In de 1m Staat Justien op de 5de en Louis op de 7 de plaats. Pieter is nog 10 de in de 1m 10. 

De laatste wedstrijd van het criterium gaat door begin september in Groenhove.

Maar alle ogen zijn gericht op nu zondag voor het kampioenschap in de Flandria Ranch.  Er is mogelijkheid om te gaan supporteren zowel op zaterdag als op zondag. Op zondag kun je een aan VIp arrangement deelnemen van 14 u tot einde wedstrijd voor de prijs van € 35, namen opgeven bij Inge Beekaert ( de mama van Victor )

We duimen voor onze jeugd en hopen dat ze met een of meerdere erelinten richting Rodeberg kunnen terugkeren.

Ondertussen duimen we ook voor diegene die in Bonheiden springen Pieter Arnaud  en Christof. We betreuren dat beide wedstrijden samen vallen en hopen volgend jaar terug met de ganse equipe te kunnen starten in het West Vlaams kampioenschap.

Rodebergsupporters graag Rodebergkledij!!!