Ruiterschool RODEBERG

Geen WestVlaamse kampioenen dit jaar voor onze wedstrijdruiters


Emiel Vermaut was de dienstdoende coach en deed dat heel voortreffelijk, alleen de zenuwen en gebrek aan ervaring in rijden van zulke wedstrijden deden onze jeugd de das om! Je moet ook een tikkeltje geluk hebben en dat zat er op zaterdag net niet in.

Alle ruiters herpakten zich op zondag, maar dit kwam net iets te kort Justien Ghelein eindigde 6de en Beeckman Louis 5de, Victor Remaut 7de. Proficiat voor hun inzet!

In de 80cm pony's kon Emieltje Callemeyn met Zip op zaterdag een pechbalkje noteren, hij reed zondag super, maar ja de anderen hadden geen balken op zaterdag. Hij reed nog een fantastische barrage voor de derde plaats en haald het ook nipt. Zeer goed gepresteerd voor Emiel zijn eerste Kampioenschap!

In de 80 cm paarden was Jarne Verhooghe en Never Mind  ook op zaterdag wat minder, maar super gereden op zondag en enkele foutjes van de beter geklasseerden en na een even spetterende barrage als van Emiel, kon ook Jarne een beslag leggen op een bronzen medaille. ook hier proficiat!!!

Al bij al een unieke ervaring voor de jongeren, de supporters waren present, waarvoor dank en er was toch ambiance. Maar we laten onze oren niet hangen en vliegen er weer in voor de INTERCLUB op 13 augustus in stal DE ARK KORTEMARK

Intussen heeft Christof de 4 teams uitgetekend.

Team Christof: 90 cm: Paulien en Louis, 1m10: Lisa en Pieter

Team Rikje: 90 cm: Emieltje met Parisse, Jeremie met Mon Dessert 1 m10: Louise Infinity en Laury

Team Julie: 90 cm: Paulien en Louise (Amber) 1 m 10: Jeremie Two Times en Thomas Thometcheck

Team Inge: 90 cm : Justien en jarne, 1 m10: Victor en lukas

We plannen samen nog een groepsactiviteit, alleen nog een geschikte datum vinden!

Supporters zijn welkom en RODEBERGKLEUREN niet vergeten!!! (((ROOD)))