Ruiterschool RODEBERG

DSC_0293.JPGDSC_0303.JPGDSC_0328.JPG

interclubkampioenschap werd een succes:

2de plaats voor team Julie Terrier en 3de plaats voor team Christof, 5 de plaats voor team Rikje,

Proficiat aan de winnaars, dank aan de deelnemers en de coaches.

Reeds heel vroeg moesten we vertrekken om daar te starten om 8.30 u.

Iedereen in zijn mooiste Rodebergoutfit, vooral team Inge stak er weer bovenuit! Maar de Ark kleurde wel hevig rood.

Hoe goed ze ook hun best deden, de beste paarkoers werden niet in de voormiddag gereden. De revelatie van de dag was wel kleine Emiel Callemeyn met paard van papa Parisse. Hij stuntte door het parkoers van 95 cm op meetserlijke wijze 2x met slechts een foutje te beeindigen.

Alle ruiters deden hun uiterste best, maar voor teram Inge was het na een ronde gedaan, 2 x uitsluiting zorgde ervoor dat ze enkel nog buiten wedstrijd konden rijden. Vorig jaar nog team zilver dit jaar wat minder, op naar volgend jaar!

Team Annie was niet zo goed in de voormiddag, inde namiddag was het wel super, maar dat was eventjes te laat om nog vooraan te eindigen. Toch nog een goede score als je weet dat er 26 teams in de running waren.

Maar het werd spannend voor team Christof, Rikje en Julie. Slechts 2 teams haalden een nulscore in de eerste manche. Deze 3 teams waren bij de 7 teams die slechts 4 strafpunten telden.

Foutloos rijden moesten ze en nog snel gaan liefst ook! Team Rikje had een balkje te veel maar eindigde nog op de 5de plaats.

Team Julie en team Christof konden 3 x foutloos blijven. Slechts een ander team kon dat ook. Maar deze rden sneller en wonnen dus.

Een hele toffe spannende wedstrijd tssn 26 teams, een hele toffe dag zeker met dank aan de supporters om de fotograaf van dienst niet te vergeten!

Bedankt aan allen! en proficiat!!! Rodeberg scoorde goed, we zijn tevreden! Moe maar gelukkig!

 


Super mooie beelden....

Veel Kijkplezier!