Ruiterschool RODEBERG

FANTASTISCHE UITSLAG VOOR HANNE JUSTIEN EN LOUIS

Op de laatste dag van het jeugdcriterium WVUR te Aalter


Het jeugdcriterium WVUR is een regelmatigheidscriterium bestaande uit 11 wedstrijden het ganse jaar door, waarvan de 8 beste resultaten tellen voor het eindklassement.

De laatste wedstrijd vond plaats vorige zondag in de Ranch in Aalter. NIet direct dichtbij maar deze keer zeker de verplaatsing waard.

Hanne Vergote en Auxer moesten een goeie duw doen om de overwining in de 80 cm  binnen te halen, maar winnen hoefde niet ze hadden een redelijke voorsprong op de anderen en de ruiter voor haar, deed ook mee in het klassement hoger, dus dat was een wegvaller! En ja ze deden wat ze moesten, hadden wel een balkje in het basisparkoers, maar dit volstond toch om de eindoverwinning op hun naam te zetten.

Justien Ghelein ging wat geruster richting Aalter. Ze stond vooraf al aan de leiding en kon er bijna niet meer afgereden worden, maar let op, er moet nog altijd gereden worden. Justien werd 2de  in de 90 cm en stond dus zeker op een eerste plaats in het eindklassement met haar paard CAMARGUE.

Louis Beeckman kon dit nogmaals herhalen door geen al te grote fouten te maken, want hij stond eveneens bovenaan het klassement, als je enkel de 8 beste resultaten samentelde. Met Love Scandix kon hij ook zondag de 1 ste plaats veroveren en uiteindelijk werd deze combinatie dan ook eindoverwinnaar van het criterium in de 1 meter.

Dit was dus een super resultaat niet alleen voor zondag maar over het ganse WVUR seizoen. Ook proficiat aan de trainer CHRISTOF en aan de begeleiders, meestal de ouders.

We vieren onze ruiters zondag, tijdens de open deurdag, je kunt ze er aan het werk zien en eens ferm komen applaudiseren!!!!

Maar uiteindelijk worden ze gevierd in de CORTINA te Wevelgem op zaterdag 28 oktober. We zoeken nog supporters om mee te gaan naar het GALABAL en we overwegen met een busje te gaan als we met voldoende supporters zijn.

Onze ogen zijn vanaf nu vooral gericht op de selecties voor het stijlrijden te Mechelen de volgende maanden. Er is nog een selectie in Reningelst en in Waregem, de rest zijn nogal veraf, we zien wel en houden U graag op de hoogte.

 

Proficiat aan alle overwinnaars, we zien hen terug zondag op de open deurdag van onze club na de demonstraties.