Ruiterschool RODEBERG

MECHELEN HERE WE COME


Halve finale stijlrijden was vorige week.

We hadden nog een 4-tal ruiters in de running. In de 90cm was Jarne Verhooghe op de 38 ste plaats in de eindstand, wat op zich een goede prestatie was met Never Mind: proficiat Jarne.

Justien Ghelein startte op de 18 de plaats en kon eindigen na de halve finale op de 14 de plaats en is dus zeker van haar selectie: 3de keer goede keer, de vorige jaren was ze steeds eerste reserve maar werd niet opgeroepen om deel te nemen. Super proficiat aan Justien en haar paard Camargue!

In de 1m 10 hadden we 2 deelnemers: Pieter Stubbe stond goed geklasseerd maar zijn paard mankte 2 dagen voor de halve finale, van pech gesproken!

2de deelnemer was Victor Remaut: hij had geen te denderende selecties maar in de halve finale waren hij en Maya super! Een 4 de plaats de dag zelf, maar met de punten van de selecties komt hij op een 14de plaats. 2 deelnemers kunnen nog veranderen van groep wat Victor op de 12 de plaats brengt,  er mogen 11 ruiters naar mechelen, dus wordt hij dan 1 ste reserve. Wie weet zien we hem met een beetje geluk terug in Mechelen, dat hopen we toch. We duimen alvast voor Victor!!!

Beide ruiters zijn in topvorm en in opmars, we geloven in hun kansen.

Daarom gaan we zoals telkenjare naar Mechelen op te supporteren, maar die dag is er ook KIDS DAY, dus de bus geraakt wel vol met supporters!!!

HOU ALVAST 26  DECEMBER VRIJ!!!!