Ruiterschool RODEBERG

23 DECEMBER volgende clubjumping

In kerstsfeer dwz we willen zoveel mogelijk kerstmannen en vrouwen in en rond de piste!!!


De clubjumping werd verzet van zaterdag naar zondag 19 november, doordat de halve finale stijlrijden plaatsvond voor Jarne, Justien, Pieter en Victor.

En ja we gaan supporteren voor Justien Ghelein op 26 december. Gaan jullie ook mee? Misschien komt Victor er ook aan de beurt, dit weten we pas officieel later deze maand.

Dus op zondag 19 november om 13.30 u stipt startten de jeugdige wedstrijdruiters in spé met de 60 cm.

De ideale tijd werd gewonnen door Perle Vanexem met Patchoullie, Manon Decuyper werd 2de met Jolie en Uwe Vermeersch eindigde op de 3de plaats met Maroef.

IN de 70 cm was het Hanne Vergote die de proef won voor Juliette Houvenaeghel met Gibson en Manon Decuyper weer met Jolie

Julie Delanoye won de 80cm voor Hanne Vergote met Lola en Lieselore Dorme met Senior.

Justien Ghelein in grote vorm won zowel de 90 cm als de 1 m proef.  Jeremie Jacob werd 2de met Mounty , Manon Decuyper 3de met Marcel in de 90 cm, Adeline Jacob met Two Times werden 2de en Emiel Callemeyn met Zip werden 3de na een spectaculaire proef in de 1 m.

 Louise Suffys won de 1m 10 voor Adeline Jacob met Two Times en Lukas Dierickx met Ikarus.

 De hoogste proef  1m 20 werd door Lukas Dierickx gewonnen met Ikarus voor Louise Suffys met Infinity en Jeremie Jacob met Two Times.

Christof had geen te gemakkelijk parkoers uitgetekend, het is ook de bedoeling dat we bijleren en klaarstomen om later op wedstrijd te kunnen zonder al te veel brokken te maken.

We zien wekelijks vooruitgang en volgende clubjumping plannen we een proef voor de ruiters die de lessen behendigheid volgen. Meer hierover later!

Zoek alvast de gepaste kledij voor 23 december. Dit staat in het teken van kerstmis dus verkleed je gerust in een kerstboom of bol, man of vrouw! Ook de supporters wordt wat creativiteit gevraagd, we kijken er alvast naar uit!