Ruiterschool RODEBERG

DSC_2551[1].jpg

Clubdressuurwedstrijd was leerrijk.


Voor wie nog geen B-brevet heeft is deze proef een goeie test voor het meedoen aan het examen ja of nee.

De jury Bernard Gillioen is een oude rat in het vak maar jureerde deze keer zoals op wedstrijd en niet echt zoals een examen.

Warre Vermeersch stak hier kop en schouders boven de anderen uit! Laika met louise Cardoen en Sia Belpalme konden beslag leggen op de 2de en de 3 de plaats. Andere ruitertjes kozen ervoor hun lievelingspony te gebruiken met een dan iets kleinere score maar met evenveel voldoening. Dit is zeker een leerrijke bedoening.

De groep "ruiters met een B-brevet" bestaat uit een zeer gevarieerd publiek. Ruiters die zopas hun B-brevet haalden als ruiters die dit al heek lang op zak hebben.

Hier kon Warre Vermeersch (die eigenlijk nog geen B brevet heeft en toch eens wilde deelnemen) met 12 punten voorsprong de overwinning binnenhalen. Camille Legrand werd verdienstelijk 2de en Hanne Vergote werd 3de met Deauveille, haar nieuwe lieveling.

In de uitgedunde groep voor ruiters die een initiatordiploma hebben, kon Siene Sanabria met Aigual de overwinning binnenhalen met ruim 5 punten voorsprong. Lieselore werd 2de voor Louise Suffys.

Een hele toffe dressuurwedstrijd met dank aan alle vrijwilligers: jury, schrijvers, voorlezers en inrijders.

Op naar de volgende clubwedstrijd: 24 februari: jumping, 4 maart: dressuur en 15 april; finale dressuur en springen. NOTEER ALVAST!!!