Ruiterschool RODEBERG

DSC_7368.JPGDSC_7340.JPGDSC_6430.JPG

LOUISE SUFFYS clubkampioene zowel voor dressuur als voor springen in de hoogste reeksen!

Het beloofde een mooie dag te worden, maar de regen de nacht ervoor zorgde voor een modderpiste, maar gelukkig ligt die nooit glad, dus kon alles doorgaan!

Vuile botten in rodebergkleur en vuile witte broek zal heel wat mama's extra werk geven! Sorry hiervoor!

Maar het was de moeite waard, de talrijke deelnemers hielden het vooral spannend, met als inzet: dubbele punten voor het springen.

IN de dressuur werd de proef "voorbereiding B brevet" gewonnen door Louise Cardoen en Laika. Ook zij won het dagklassement. 2de werd Uwe Vermeersch en Maroef en 3de Vroni Tack en Big Jerry.

In de klasse "ruiters met een B-brevet" waren Warre Vermeerssch en Maroef onoverwinnelijk, niettegenstaande het feit dat Warre mocht meedoen in de lagere klasse, maar er toch voor koos het moeilijkste te starten. Hannelore borry werd verdienstelijk 2de met Moonlight, Jermeie Jacob werd 3de.

De initiators waren sterk vertegenwoordigd. Hie won Louise Suffys met Infintiy. ZIj is dus dé clubkampioene in dressuur, voor Lieselore Dorme en Siene Sanabria.

De winter bracht duidelijk progressie in het rijden. Er werd veel geoefend en dat loonde.

Dressuur is de basis ook van het springen en daarom moesten alle springruiters ook deelnemen aan de dressuurwedstrijden om te kunnen strijden voor de titel van CLUBKAMPIOEN.

In het springen waren er meer reeksen, van de 60 cm tot de 1 m 20 cm.

Gita Vermeulen en haar TWISTER haalden het in de strijd met de ideale tijd in de 60cm proef, voor Perle Van Exem en Pepper. Louise Cardoen werd 3de met Hermes.

De 70 cm werd gewonnen door Julliette Houvenaeghel met GIBSON, voor Uwe Vermeersch met Maroef en Lisa SChapman ook met Gibson.

IN de 80 cm werd Manon Decuyper met Marcel de beste van haar reeks en dat op haar verjaardag! Leon Houvenaeghel en Kamiel werden 2de voor Knockaert Ferre met Patchoullie.

IN de 90 cm kon Emiel Callemeyn winnen met Zip en werd hij ook 2de met Parisse voor Vermeersch Warre en Maroef.

De 1 m komt op naam van Justien Ghelein en Camargue. ZE kon de dag voordien ook al de 1 m proef winnen in de WVUR wedstrijd. Jarne Verhooghe en Never Mind werd 2de.

Adeline Jacob werd overwinares in de 1 m 10 met Two Times voor Victor Remaut en Maya.

Jeremie Jacob kon zijn zus niet evenaren in de 1 m 20 maar werd verdienstelijk 2de voor de enige echte CLUBKAMPIOENE: LOUISE SUFFYS en Infinity.

 

 


Veel kijkplezier...

Veel Kijkplezier!