Ruiterschool RODEBERG

Net geen West Vlaamse Kampioenen vorig weekend!


Zondag moesten we enkel een kleine verplaatsing maken naar Vlamertinge om te srijden voor de titel van West Vlaams Kampioen bij de jeugd en de paarden.

In de 90 cm hadden Emiel en Parisse een balkje in de eerste manche en eveneens aan balkje in de 2de manche en zo geraakt hij niet meer in de top 3, jammer!

Ook Hanne Vergote trok met Deauville 2 balkjes in het eerste parkoers. IN het 2de kon ze een foutloze rit neerplaatsen maar ook zij kon geen podiumplaats meer bemachtigen.

Justine Ghelein en Camargue moesten het opnemen in de 2de manche tegen nog 6 andere foutloze combinaties. Ze was de enige met slechts 1 balkje, de andere 4 combinaties trokken steeds 2 balkjes of nog meer, maar een iemand nl Parisse Vandouselaere kon het parkoers foutloos afleggen, dat bracht Justine op een zeer verdiende 2de plaats, waarvoor proficiat!!!

We kijken uit naar het interclubkampioenscahp, waar we 4 teams afvaardigen! team Rikje, team Julie, team Sofie en team Floris. We wensen hen veel succes!!!! Zie ander artikel!