Ruiterschool RODEBERG

2de manche clubjumping een succes

We konden starten stipt om 13.30 u met de JuniorCUP: een wedstrijd voor de allerjongsten met behendigheid en met de bedoeling een klein parkoers te kunnen springne tijdens de finale.

De kinderen verzamelen stempels om een gepersonaliseerde Rodebergtas te verdienen tijdens de finale.

Allen behaalden 2 stempels, een 4-tal legden het parkoers foutloos af nl. Mathieu Longuepee, Lobke Knockaert, Jules Gheysen en Alexander Vandermeersch.

Ook in de 60 cm proef waren er heel wat debutanten maar da een klein beetje ouder en een klein beetje meer ervaring.

 Hier hadden we 9 foutloze combinaties. De ideale tijd zorde voor de overwinning voor Myrthe Raes en Annabel. Op de 2de plaats Arthur Voet met Robin en senior Marijke Vandekerckhove reed eveneens een stijlvol parkoers met Hermes en werd hiermee verdienstelijk 3de.

In de 70 cm vinden we rutiertjes met al een klein beetje ervaring. Hier won Ferre Knockaert en Gibson voor Gita Vermeulen met twisteren Lisa Schapman en Irlande.

De 80 cm is al redelijk serieus van niveau en er wordt al flink gereden. Warre Vermeersch en Maroef wonnen voor Schapman Lisa en Iralande. Emiel met Zip werden 3de.

Harde concurrentie in de 90 cm, waar opnieuw Warre Vermeersch en Maroef wonnen voor Warre met Worry. Een derde plaats was weggelegd voor Houvenaeghel Juliette en Gibson.

In de 1 meter won Jacob Adeline met Two Times, Emiel Callemeyn en Parisse sprongen naar de 2de plaats en Justien Ghelein werd 3de mat No Way.

In de 1 m 10 won Adeline Jacob voor haar broer Jeremie.

Het was een leuke namiddag, op naar 22 december, waar iedereen de KERSTSFEER moet uithalen en zich verkleden in KERTMAN OF KERSTVROUW ook de supporters graag!

De totale uitslag en de voorlopige stand vind je terug in de bijlage.

Aan de jeugd: studeer goed in je examens!!! Dan zien we je zeker terug op de wedstrijd!!!

De uitslag en stand na 2de jumping...

Lees meer.