Ruiterschool RODEBERG

emielparisse.jpg

GA MEE MET DE BUS NAART JUMPING MECHELEN


Proficiat we komen supporteren voor jou en de Nekkerhalle zal rood kleuren! De bus wordt gevuld. Mechelen “here we come”, voor de 24 ste keer. JE GAAT TOCH OOK MEE SUPPORTEREN?????????

26 december vertrek 6,30 u in de morgen terug om 17 u vertek in Mechelen

We vertrekken vroeg om eens op ons gemak te zijn: om 6,30 u bij Suffys te Poperinge kan later worden als het startuur verlaat! DRESSCODE: RODEBERGKLEDIJ 6,45 u manege 7u rustplaats 7 u10 Beselare ontbijt op de bus!!! Je kunt slapen op de bus! Er is koffie en ontbijt voorzien op de busTerugreis vertrek in Mechelen om 17 u.00 u (2u bus) Bus wordt voor deel gesponserd door de club.Kostprijs: € 22 leden € 25 niet leden

 

Van 26 tot en met 30 december gaat de 38e editie door van Jumping Mechelen. Net zoals de vorige jaren zal de eerste dag de Nekkerhal worden omgetoverd tot het grootste paardenfestival voor kids! Wat staat er op het programma? Van 8.30u tot 18.00u kunnen de jongste paardenliefhebbers en hun familie genieten van een uniek en betoverend spektakel met doorlopende animatie. Het hoogtepunt van deze dag is uiteraard de twee uur durende “Grote Kids Day Show”. Kom en geniet van spetterende optredens van de Coolkids, RheAxion, La Doublure, de Bende en de niet te missen Baba Yega!

Natuurlijk zal ook Dré van de VLP zal aanwezig zijn en hij heeft net zoals vorig jaar weer een Dré Kids Route voor jullie in petto met tal van spelletjes. Daarnaast voorziet VLP tussen 13.00u en 15.00u een interactieve Dré-show op de B-piste! Meer informatie vindt u op de website van Jumping Mechelen.

Voordeelactie voor VLP-leden Als VLP-lid kan je samen met je familie en vrienden genieten van een fikse korting op het dagticket voor deze Kids Day. Voor het dagticket inclusief tribunekaart voor de “Grote Kids Day Show” betaal je tijdens deze voordeelactie €12,00 (inclusief reservatiekost) i.p.v. €20,00.

Opgelet, de tickets die via deze actie aangekocht kunnen worden, geven de hele dag (van 8u30 tot 18u00) toegang tot de Nekkerhal, maar geven enkel toegang tot de tribune voor de grote Kids Day Show van 11u00 tot 13u00 op de hoofdpiste !

28 dec MASTERS in Mechelen:

deelname voor Hanne Vergote en Amber Adam

Wie toevallig in Mechelen is of er naar toe wil, kan op vrijdag 28 december supporteren in de B-piste voor Hanne Vergote en Amber Adam in de eerste proef de 1 meter Juniors die start om 9 u. Wij wensen hen veel succes!!!

 

CHRISTOF in Mechelen

Zal starten in de internationale proef op vrijdag, zaterdag en zondag. Zowel in de A als in de B-piste. Supporters zijn eveneens welkom!