Ruiterschool RODEBERG

supporterrs2.jpgthierry.jpgbernard.jpg

Clubdressuur was een meevaller

 

De jury was vol lof over de vooruitgang sedert de vorige wedstrijd. Vooral de proef: Voorbereiding B-brevet oogste veel succes en gaf op enkele na, een slaagkans voor het examen!

Daarvoor organiseren we ook deze wedsrijden: om de jeugd voor te bereiden op het examen van B-brevet. Om de initiators goesting te doen krijgen om deel te nemen aan de toelatingsproef voor instructeur B, en om de springruiters het belang te doen inzien van dressuur!

Ik denk dat we slagen in ons opzet, met dank aan de beide huisjuryleden: Thierry Maertens: gereomeerd dressuurrechter, Bernard Gillioen: examinator brevetten sinds jaren.

Zij helpen ons aan de weg, de protocols zijn ruim beschreven zodat eruit geleerd kan worden.

Met dank ook aan de voorlezers van dienst: Siene en Griet en aan de moedige schrijfster: Grietje.

De juniorCUP groeit aan Arthur Voet eindigde als beste: de TOP 6 zag er als volgt uit: Gheysens Jules, Dehouck Saartje, Vangheluwe Dennis, Knockaert Lobke en Vandewalle Zahra. De proef voorbereiding B-brevet telde 15 deelnemers. Lune Christiaen werd overwinnaar met Taloubet maar kon ook beslag leggen op een drde plaats met Pepper. Knockaert Ferre werd hier verdienstelijk 2de. Een gelijke stand op de 4de plaats voor Gitaa Vermeulen en Labaere Joëlle.

Alleen de senioren moeten nog wat gemotiveerd worden om deel te nemen! Karolien Nuytten won voor de 2de keer voor Julie Terrier, Hannelore Bourry en Bert Decorte.

De strijd tussen broer WARRE en UWE zette zich ook voort in deze wedstrijd: de uiteindelijke uitslag was een excequo derde plaats voor beiden. Waardoor marleen Depuydt op de 2de plaats eindigt in deze proef, achter de onklopbare Laurens Pappijn.

De initiators konden het niet halen tegen Pappijn Laurens en Denver. Sofie Baes werd 2de en Julie Delanoye werd 3de met Liby.

De stand na 2 wedstrijden geeft volgend resultaat:

In de Junior CUp is het Saartje Dehouck die op kop staat, de B brevet proef wordt gewonnen door Lune Christiaen met Taloubet, Bij de seniors is het Karolien Nuytten die voorraan staat, de initiatie 2 proef wordt gedomineerd door Laurens Pappijn en in de hoogste proef staat voorlopig Sofie Baes aan de leiding. Nog een wedstrijd te gaan en het slechtste resultaat vervalt en dan nog de finale. Het beloofd spannend te worden.

Volgende wedstrijd: zaterdag 9 februari: clubjumping OPGELET: Thema: KARNAVAL!!! met aansluitens FUIF

Vervolg: Zondag 17 maart: clubdressuur en FINALE: maandag 22 april!!!

Noteer alvast de data!

Vergeet niet in te schrijven voor de NIEUWJAARSRECEPTIE en bijgaand etentje in VINKE!!23 februari!


Uitslag en stand na 2 wedstrijden.

Lees meer.