Ruiterschool RODEBERG

EERSTE CLUBWEDSTRIJD WAS EEN SUCCES


Een nieuw groepje Juniors startte met een behendigheidsparkoertje. Het nut an deze proef werd zeker bewezen door de juniors van orig jaar die allen startten in de 60 en de 70 cm.

In de 60 cm was het Arthur Voet die de juiste tijd neerzette, gevolgd door Jules Gheysens en Dario, Sara Schapman op de 3de plaats en Celestine Claus op de 4de plaats.

In de70 cm was Floor van Torre de beste amazone met Moonlight, op de 2de plaats volgde Gita Vermeulen met Twister. Senior David Hauspie werd 3de met Ed. Dennis Vangheluwe werd 4de met Lara.

In de 80cm  werd het heel spannend met Warre Vermeersch als winnaar met Sterre, nipt gevolgd door Juliette Houvenaghel en Ferre Knockaert op de derde plaats beiden met Gibson.

In de 90 cm was het Ferre Knockaert die de proef won met Gibson , Hij werd oook 2de met impact,Leon Houvenaghel eveneens met Impact werd 3de.

De 1 m werd gewonnen door Debbie Cool die met een look alike van ED nl. Rapid een enige foutloze barrage neerzette.

In de 1 m 10 wer Pieter Stubbe de beste met Clovis.

De kleine proeven liepen wat uit in tijd waaroor onze excuses, we passen er zeker een mouw aan de volgende editie, het wordt ofwel zaterdag 21 of zondag 2 december. We vragen nog even na of dit op zondag vor iedereen haalbaar is! Dan kunnen we vroeger starten.

In ieder geval is er op zondag 10 november in de namiddag dressuurwedstrijd. We kijken er al naar uit! hIer klopt de timing zeker!

Proficiat aan alle winnaars , doe zo voort aan alle deelnemers, er werd zeer goed gereden. Er is heel veel progressiie tov vorig jaar!