Ruiterschool RODEBERG

parkoersv_erkenning2.jpg

Proficiat aan Jules Gheysens, Floor Van Torre, Ferre Knockaert, Julette Houvenaghel x 2 en Warre vermeersch met hun overwinning tijdens de 2de clubjumping.


Een vlotte wedstrijd met een mooie start van de Juniors, ze strijden voor een mooie Rodebergtas tijdens de finale. De inzet is groot, de resultaten zijn super. deze jonge ruiters doen hun uiterste best om de pony's onder controle te houden en de hindernissen netjes te overschrijden.

De eerste lichting juniors zijn intussen aan hun 60 en 70 cm toe, ze doen dat zeer behoorlijk ondanks hun nog  jonge leeftijd. Hier was Jules gheysens foutloos en dichtst bij de ideale tijd,

voor Sara Schapman en Joëlle Labaere. Maar liefst 15 combinaties reden fouloos van de 21 deelnemers.

Ook in de 70 cm konden 11 deelnemers foutloos rondrijden.  Hier kon Floor Van Torre  met Averti de kortste tijd behalen Voor Susan met Sunny en Gita met Twister.

De 80cm werd gewonnen door Ferre Knockaert met Gibson voor Gita vermeulen en Annabel en Justien met Bruintje.

De 90cm en de 1 meter werden eveneens gewonnen door  Gibson maar deze keren met Juliette Houvenaghel. Ferre werd 2de en Emiel Callemeyn 3de in de 90cm, in de 1 meter werd Emma De Ganck 2de en Leon Houvenaghel met Impact 3de.

De 1.10 meter werd gewonnen door Warre Vermeersch  Worry voor Emiel callemeyn en Parisse.

Een leuke wedstrijd met hier en daar toch een valpartijtje, zonder erg natuurlijk!

Op naar de volgende wedstrijd op zondag 22 december waar iedereen verondersteld wordt verkleed te zijn in kerstman, ook de supporters!

Maar eerst goed studeren voor de examens, zodat we iedereen wel terug zien op deze 3de wedstrijd. Vergeet niet in te schrijven!!!

Met dank aan alle vrijwilligers, in de inrijpiste, de piste en de jurytoren!

Overzicht jumpinguitslag...

Lees meer.