Ruiterschool RODEBERG

parkoersv_erkenning2.jpg

Joëlle, Floor, Emiel, Julliette, Manon en Warre Waren de winnaars van de laatste clubjumping in 2019


Ze hadden allemaal de moeite gedaan om zich te vekleden als kerstman/vrouw, vooral de parkoersverkenning kleurde rood!

De kerstman had dan ook voor iedereen een snoepzakje mee en de winnaars kregen een warme kerstmuts.

De juniors gingen van start om 13 u Lukas, Sienna en Sanne reden een foutloze rit. Volgende wedstrijd wordt het al meer een parkoers dan behendigheid, ze zijn er klaar voor!

In de 60 en de 70 cm zien we enkel vooruitgang. Joëlle Labaere en Penny haalden de ideale tijd voor Arthur en Saartje. Het totaal klassement na 3 wedstrijden geeft Arthur, Saartje en Jules als top 3, maar er kan nog veel veranderen, het slechtste resultaat valt weg en het wordt steeds moeilijker.

In de 70 cm won Floor Van Torre met Averti, ze werd 2de met Moonlight voor Hanne Parrein met Kamiel. Het eindrealutaat tot op heden: Floor x 2 en Arthur!

In de 80 cm waren Emiel Callemeyn en Zip niet te kloppen. Ferre en Impact en Floor met Averti kwamen op plaats 2 en 3. Dat geeft als resultaat: Emiel Floor en Ferre.

De 90 cm  werd gewonnen door Juliette Houvenaghel en Impact voor Emiel met Zip en Emma met Cooper. Hier komt Ferre op 1 met Impact en op 3 met Gibson, Juliette wordt 2de.

In de 1 meter kwam Manon Vanryckeghem als overwinnaar uit de wedstrijd voor Warre met Sterre en Emma met Cooper. Het totaal klassement: Manon en Emiel  samen op de eerste plaats en Juliette op de 3de plaats.

De 1 meter 10 was op naam van Warre Vermeersch en Worry voor Justien en Emiel. Voorlopig is Warre voor Emiel in de eindstand.

Al bij al een mooie wedstrijd, veel supporters, goeie sfeer. Met dank aan alle vrijwilligers die geholpen hebben tot het welslagen van deze namiddag.

Aan allen een prettig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar. De volgende wedstrijd is een dressuur en gaat door  op zondag 26 januari. De springruiters moeten geduld hebben tot 16 februari, maar tussenin is er nog de NIEUWJAARSRECEPTIE op zondag 2 februari, Hou deze data al maar vrij!!!!

Er rest dan nog een dressuur op 9 maart en de finale volgt om zondag 19 april!!!

Overzicht resultaten...

Lees meer.