Ruiterschool RODEBERG

opjumping.JPG

Dressuurwedstrijd geeft mooie resultaten


De JUNIOR CUP was weer een succes voor onze jongsten. De proefjes worden steeds beter, de ruitertjes doen extra hun best, trainen iedere week en maken vooruitgang. Daarvoor doen we het!

De top 3: Jules Gheysen met Petoetje won met grote voorsprong voo Lukas Deprez  ook met Petoetje, Juta Vermeulen met Twister werd 3de.

Alle Anderen konden het heel dicht bij elkaar vinden. Proficiat voor de inzet!

De grootste proef voor ruiters in voorbereiding tot het B-brevet was eveneens een succes. Er werd vooruitgang geboekt, rekening houdend met de paarden. Hier kon Arthur Voet en Robin de proef winnen voor Vangheluwe Dennis met Lara  en Raes Myrthe met Annabel, beiden op de 2de plaats. Slechts enkele ruiters haalden  niet de nodige punten om te slagen voor het brevet, streng gejureerd door Bernard, zoals gevraagd. Een 10 tal ruiters haalden hun brevet ( moest het een examen geweest zijn ) Dit is een belangrijke stap en iedere wedstrijd gaan de punten er op vooruit. Een pluim voor de lesgevers die hier zeker hun deel in hebben.

De Seniors waren met 2 Julie Terrier en Victoire moesten het onderspit delven tov Louise Cardoen met Cleopatra, die de proef won.

Ook de initiators, in voorbereiding tot instructeur B waren met 2. Kris Brassaert reed een voortreffelijke proef met Impact voor Bo Penet die hier Never mind  moest nemen omdat haar paard mankte.

De jeugd met een B brevet deed het weer niet slecht. Hier haalden de jongens de bovenhand!

Warre Vermeersch met Sterre  en Ferre Knockaert met Impact waren samen eerste  voor Leon Houvenaghel met Inpact.

Met dank aan alle vrijwilligers om te helpen bij de organisatie!

Een toffe dressuurdag op naar de volgende clubjumping op 16 februari Finale op 19 april!

Vergeet de receptie niet op zondag 2 februari!!!

Uitslag na 2 wedstrijden...

Lees meer.