Ruiterschool RODEBERG

Tussenstand clubjumping gekend voor de finale!


De laatste clubjumping voor de finale was er een om "U" tegen te zeggen.

De juniors sprongen hun eerste echte parkoers en dit  met klasse! Proficiat aan Sienna, Jinthe, Merle,  Julie, Lukas en Sanne!!

De ideale tijd , 60 cm, werd gewonnen door Saartje Dehouck en Annabel, op de voet gevolgd door Joêlle Labaere en Edelweiss, Juta vermeulen werd 3de met Twister.

Het tussenklassement geeft Arthur Voet, Joëlle Labaere en Jules Gheysens als top 3!

In de 70 cm wonnen Gita Vermeulen met Twister voor Jules Gheysens en Annabelle, Elise van Torre met Averti werden 3de.

De tussenstand brengen Floor Van Torre en Averti op de eerste plaats, Gita Vermeulen met Twister op de 2de plaats en Arthur Voet op de 3de plaats.

IN de 80 cm vinden we weer Emiel Callemeyn en zip op de eerste plaats gevolgd door Lune Christiaens met Apollon en Floor Van Torre met Averti werden 3de.

Voor de finale is deze stand: Emiel  Callemeyn met Zip op kop, dan Ferre Knockaert  met Gibson op 2 en met Impact op 3.

De 90 cm werd gewonnen door Ferre Knockaert en Gibson, dan volgden Warre Vermeersch met Sterre op de 2 de plaats en Emiel Callemeyn met Zip op de 3de plaats.

De tussenstand Geeft: Ferre Knockaert met Gibson op 1 en Impact op 2,  Emiel met Zip staat op de 3de plaats

In de meter was Juliette Houvenagel en Gibson onklopbaar. Manon Vanryckeghem werd 2de met Marcel en Emiel Callemeyn en Parisse werden 3de.

In deze tussenstand blijven Juliette Houvenaghel en Gibson aan de leiding voor Manon Vanryckeghem en Marcel en Warre Vermeersch met Sterre

De hoogste proef van de dag werd gewonnen door Emiel Callemeyn en Parisse na een vlekkeloos parkoers. Warre Vermeersch  en Worry werden 2de.

In de eindstand klopt Warre Vermeersch en Worry Emiel Callemeyn en Parisse!

Het beloofd spannend te worden in de finale en in alle reeksen! Vooral doordat de punten dubbel tellen. Wie scoort op de finale heeft meer kans op de eindoverwinning. De zenuwen spelen natuurlijk ook een grote rol! We kijken uit naar de laatgste zondag van de Paasvakantie waar we voor beide titels strijden nl derssuur en jumpingkampioen.

Maar de laatste dressuurwedstrijd heeft plaats op zondag 8 maart. Noteer alvast!!!

Uitslag jumping

Lees meer.