Ruiterschool RODEBERG

DSC_9129.jpg

Tussenstand clubdressuur gekend voor de finale.

JuniorCup: Jules Gheysens, Ruiters in voorbereidin gvan een B-brevet: Sara Schapman , ruiters met een B-brevet: Ferre Knockaert, Initiators: Kris Brassaert en Seniors: Camille Dufour

 


Zondag was het gezellig druk voor de 2-maandelijkse clubdressuur.

Alle ruiters op post zijn we gestart met de JUNIOR CUP. Een 10-tal dappere jeugdige ruiters probeerden een individuele proef te rijden. Dit lukte al heel wat beter dan de vorige keren. Hier won Jules Gheysens zowel met Annabelle als met Echo. Ook Milan Theeten nam een hele spring vooruit met Pepper en werd 3de. De eerste jaars juniors deden ook heel goed hun best.

De grootste proef nl. deze in voorbereiding tot een B-brevet werd verassend gewonnen door Wullaert Sibe met Annabelle met een puntje minder volgde Sara SChapman met Lara en Dennis Vangheluwe werd 3de ook met Lara. Vele ruiters haalden het niveau om te slagen voor een B-brevet met dank aan de jury Bernard Ghillioen die hier een leerrijk protocol voorschotelde.

In de proef voor ruiters met een B-brevet kon Ferre Knockaert winnen met Impact, nipt gevolgd door Warre vermeersch met Sterre. Lune Christiaens werd 3de met Taloubet.

Camille Dufour won zowel de initiator als de seniorproef met Ursaff. Welliswaar maar met een half puntje op Kris Brassaert met Impact. Bo Penet werd 3de met haar jong paard.

Bij de seniors werd Marijke Vandekerckhove verdienstelijk 2de met Valentia en Louise Cardoen werd 3de met Cleopatra.

Het eindresultaat ziet er als volgt uit:

Junior CUp: 1 Gheysens Jules    2 Vereulen Juta      3 Louage Jinte

Voorbereiding B-brevet:    1 Schapman Sara    2 Vangheluwe Dennis   en Raes Myrthe    

In bezit B-brevet:   1 Knockaert Ferre    2  Vermeersch Warre    3   Houvenaghel Leon

Instructeur:1   Brassaert Kris  2  Penet Bo

Senior CUP: 1  Dufour Camille   2 Vnadekerckove Mrijke en Cardoen Louise.

Wij duimen voor de finale en moge de beste winnen!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Dressuuruitslag en klassement...

Lees meer.