Ruiterschool RODEBERG

Eerste clubjumping van de winter was een succes!!


We starten  om 13.30 u met de juiorcup in 2 delen: de balkjesproef en het miniparkoers.

Alle deelnemers reden een  voortreffelijke ronde, sommigen zijn al klaar om mee te doen aan de 60 cm proef. Iedereen ontvangt een trofee, het was een leuke ervaring voor de eerste wedstrijd. De zenuwen speelden parten maar er werd goed gereden. Proficiat ook aan de lesgevers!

De juniors van vorig jaar starten allen in de 60cm proef. Hier loopt de ideale tijd en het was Lukas Derey die met Annabelle de proef won! Sienna, florence, Arwen, en Celestine reden een foutloos parkoers.

In de 70 cm waren heel wat deelnemers. Hier was het Hanne en Kamiel die het snelst rondreden. Slechts  4 ruiters reden een foutloze barrage. Ook hier zagen we heel wat progressie en de meeste ruiters starten dan ook in de 80cm.

IN de 80cm hadden we een onderverdeling van paarden en pony's. De pony's werden gewonnen door Gheysens Jules en Vasy na een korte en snelle rit. Ook Vermeulen Gita won met Never Mind bij de paarden. OOk hier was het een gevulde proef met een 25 tal deelnemers.

Ook de 90 cm was goed bevolkt.  Hier was het Houvenagel Juliette die met Hollister de proef won op 16 deelnemers.

In de 1 meter was Adeline Jacob de beste met haar Two Times.

Ze kon dit echter geen tweede keer herhalen en in de 1m10 was het heel spannend maar Vermeersch Warre kon wel fouloos rijden en de snelste tijd halen!

Een goed gevulde namiddag met telkens de supporters van de deelnemers. Allen aan tafels van 4 en goed de corona regels respecterend! Met dank hiervoor!

De volgende wedstrijd was voorzien binnen 14 dagen maar dat zal moeilijk lukken met de nieuwe coronamaatregelen.

WE HOUDEN U OP DE HOOGTE!!!!!

PRoficiat aan alle deelnemers en in het bijzonder aan de winnaars.

Met dank aan de vrijwilligers jury lesgevers puntentellers balkenrapers deuropendoeners enz.

Uitslag 1ste clubjumping

Lees meer.