Ruiterschool RODEBERG

Kerstkamp eerste week van januari


De eerste week van januari, is er nog een volle week vakantie en dat gaan we gebruiken om een weekje kamp te geven. Hopelijk brengen coronatoestanden ons kamp niet in gevaar?! Naast de gewone externe en interne kampen, hebben we altijd iets speciaals voor onze clubleden. Speciale wensen kunnen ingelost worden. Aarzel niet het te vragen! Er is ook brevettenkamp intern en extern!!!

Inschrijven:

Enkel voor hele week intern moet je inschrijven via de website, voor alle andere kampen volstaat een gewoon mailtje

 

Zoals in de herfstvakantie is het ook mogelijk om een korte week te komen. Je kiest zelf je dagen of je volgt een doelgroepje in het kamp.

Alles kan altijd intern of extern. zie ook op onze website onder sportkampen voor de gewone kampen.

Maandag tot woensdagmiddag ligt de klemtoon op dressuur vanaf woensdagmiddag ligt de klemtoon op springen.

Vanaf 7 personen heb je je eigen groepje! Spreek af!!!

Voorgestelde groepjes:

1- Ik behaal mijn eerste graad! Voor de jongsten die al vlot kunnen galoperen en een beetje omgaan met hun pony in de stal.

Wat leren we?

Indien je alles kunt dan heb je je eerste graad. De lesgever helpt je graag bij al deze oefeningen! op vrijdag krijg je de stempels in je boekje!! Stempels tekort? Blijven oefenen!!!

Dit kampje gaat de hele week van maandag tot vrijdag van 8,30 u tot 16,30 u.

Kostprijs extern:geen lid: € 270 ,lid paardensport Vlaanderen: € 250,

lid Rodeberg € 230, met eigen paard thuis gestald: zelfde tarief als

hiervoor. Met eigen paard hier gestald: € 180

 

2- Ik bereid me voor om deel te nemen aan de junior cup zowel voor dressuur als voor springen. Iedere les dressuur en springen, we rijden 3 uren per dag telkens anderhalf uur. Enkel voor leden van de club!: € 295 extern, € 315 intern en inschrijven via de website supplement + € 60 1 u /dag meer rijden.

 

3- wedstrijdruiters kunnen de hele week begeleid trainen in kleinere groepjes volgens hun niveau. Kostprijs:extern of intern:€ 230/ € 315,met EP hier:+ € 35, met EP thuis: + € 65, met manegepaard:+ € 95 Extra aandacht voor dressuur, het naar ontspanning rijden, je paard beter leren begrijpen en natuurlijk een beetje theorie. Leren longeren en lossen op de juiste manier.

We wensen jullie een prettige vakantie toe !!!