Ruiterschool RODEBERG

Toffe clubdressuur brengt ons al wat dichter bij de finale.


We starten opnieuw met de Junior-Cup: een 8-tal jonge gastjes doen hun uiterste best om een klein dressuurproefje te rijden, met succes. De jury is lovend voor dit aankomend talent!

De volgende proef is er een van en 20-tal deelnemers, ooit gestart in de junior-cup en doorgegroeid. De jury spreekt van soms nog consentratie tekort voor de ganse proef maar hier en daar goeie momenten. Anderen kunnen zich wel al de ganse proef inzetten en scoren zelfs heel goed. Zondag was het Milan Theeten die d epreof won met zijn nieuwe pony Black Lady, een 5 tal punten meer dan Jinte louage met Roosje en nog eens 5 punten meer dan Merle Van Hove met Lara  en Ruyssens Léon met Lights Out. De anderen volgden ook met heel weinig punten verschil. Proficiat aan het aanstormand talent!

In de proef voor ruiters met een B-brevet werd Lune Christiaens met Taloubet  de winnaar met een 15-tal punten voor Lemahieu Justine en Gomario. OP de 3d plaats komt Arthur Voet met Gazelle. Ook de Seniors rijdne dezelfde proef.  Ze moeten niet onder doen voor de jeugd . Hier wint Nicky Haezebaert met Cigane voor niauekomer Mieke Clarysse en Gomario. Johny Vandeputte eindit 3de met Gazelle.

IN de proef voor initiators was Chris Brassaert de betere voor Lune Christoaens en Bo Penet.

Het was een mooie wedstrijd binnen de covid-safe regels.

De volgende wedstrijd is jumping op 19 december. Mogen wij vragen om geen supporters mee te brengen, enkel ouders, broers en zussen!

Hou er rekening mee dat we sluiten om 23 u!

De eindstandtot op heden of de herfstkampioenen  bij de voorbereiding B-brevet: Milan theeten aan kop voor Merle Vanhove en gelijke stand op de3de plaats: Jinte Louage en Jules Gheysens.

Bij de ruiters met een brevet is Justine lemahieu op kop voor Saartje Dehouck en Arthur Voet.

Bij de seniors staat Nicky Haezebaert eerstes voor Johny Vandeputte en Marijke Vandekerckhove.

De initiatorproef wordt aangevoerd door Kris Brassaert voor Lune Christoaens en Filip Cuvelier.

We trainen verder op naar de volgende dressuur !

Hou volgende dagen vrij:29 januari en finale op 18 april!

De mnist goede prestatie valt weg!! Niet vergeten! en dan de finale!!!