Ruiterschool RODEBERG

Laatste dressuurwedstrijd voor finale een succes.

 

De junior cup werd door 7 ruitertjes gereden, ze deden hun uiterste best om een mooi proefje te rijden. Nog wat meer proefgericht rijden en het komt goed, aldus de jury.

Voor de ruiters in voorbereiding van een B-brevet was Zoë Deconinck met Lara de beste combinatie voor Milan Theeten met Black Lady en Juta Vermeulen met Chekta.

Onklopbaar in beide proeven: Lune Christiaens zowel voor ruiters met een B-brevet als de initiatorproef. Gita Vermeulen haalde Never Mind van de stal en werd verdienstelijk 2de voor Parrein Hanne en Cabalero.

Bij de initiators werd Arnaud Verhack 2de en Kris Brassaaert 3de.

De eindstand beloofd een spannende strijd te worden in de finale op Paasmaandag 18 april, DATUM NOTEREN IN JULLIE AGENDA!!!

De junior cup stijden om een gepersonaliseerd geschenk van de club, iedereen gelijk!

In de voorbereiding B-brevet staat Milan Theeten met 2 puntjes voorsprong op Jules Gheysens, maar de meisjes Zoë Deconinck, Merle Van Hove en Jinte Louage komen heel dichtbij. Dus alles kan nog. Tijdig oefenen op de proef was ook hier de opmerking van de jury.

Voor ruiters met een B-brevet wordt het spannend. Lune ligt met grote voorsprong op de eerste plaats. Maar dan volgen kort op elkaar: Justine Lemahieu, Marthe Raes, Saartje Dehouck, Arthur Voet en Lobke Knockaert. Ook hier kan iedereen nog het schavotje halen.

Voor de seniorcup staat Nicky Haezebaert vlot aan kop, gevolgd door Johny Vandeputte en Marijke Vandekerckhove, hier is het podium al gekend.

De initiatorproef toont pas aan hoe spannend deze proef wordt: Lune Christiaens en Kris  Brassaert staan samen aan de leiding van het klassement.

We geven de raad om tijdig te oefenen en niet te wachten tot de laatste weken. Lesgevers en begeleiders sstaan paraat om jullie te begeleiden.

Vragen? Stel ze! We helpen je graag!

 

Uitslag Clubsressuur 4 en Klassement

Lees meer.