Ruiterschool RODEBERG

jeugdcup.jpg

Spannende dressuurwedstrijd op 4 december


Een gezonde competitie met veel concurentie, zo hoort het te zijn!

Suzanne en Aiko deden hun allerbest in de Junior CUP

Bij de ruitertjes zonder B -brevet haddeb we een gelijke stand voor de eerste plaats: Fenna Haeyaert met Propina en Sanne Vandewalle met Gin Gini hadden een gelijke score, Voor Senna Wullaert en Annabelle

De proef zonder B brevet voor ruiters met meer ervaring werd gewonnen door Deconinck Zoë met Lara voor Raes Briek en Lights Out en Jules Gheysens en Arizona.

Voor ruiters met een B brevet 1ste jaar was Juta Vermeulen en Nefertiti de beste voor Léon Ruyssen met Gazelle en Vande Casteele Athina met Robin.

Voor ruiters met een B brevet lander dan een jaar was het deze keer Maxime De Geest  met Joyeux, voor Arthur Voet en Akino en Gita Vermeulen met Never Mind.

De Senioren moeten niet onder doen en waren weer in grote getale aan de start. Hier kon niemand tegen Ilse Seynhaeve en Zingaro  voor Siene Sanabria en Akino en Joke Clarysse eveneens met Akino.

Deze keer werd de grootste proef gewonnen door Christof Deraedt en Oilily voor Filip Cuvelier en Akino en Lune Christiaens met Taloubet.

Deze uitslag geeft meteen een 3-tal gelijkstanden op het eindklassement. Het beloofd spannend te worden de volgende dressuurwedstrijd nl op zondag 5 februari.

De clubjumping van 23 december wordt verplaatst naar maandag 26 december om 14 u!!!

We gaan op verplaatsing naar Deloof op zondag 18 december!