Ruiterschool RODEBERG

Derde clubdressuurwedstrijd werd heel spannend!


Proficiat aan alle deelnemers en vooral diegene die last minute van paard moesten veranderen door omstandigheden.

Met dank aan alle vrijwilligers die ook last minute moesten inspringen voor zieken of afwezigen. Sterkte aan Grietje met de ziekte van haar pa, we wensen hem een rustgevend herstel.

Dressuur is de basis! Dat hoor je de ganse tijd. Het is natuurlijk ook zo, want in een springparkoers is alles tussen de hindernissen: dressuur!

De juniors werden vertegenwoordigd door Suzanne Ghyselen. Ze deed dat heel voortreffelijk!

De ruiters zonder B-brevet werden opgesplitst in 2 reeksen. Sanne Vandewalle en Gin Gini bleken weer niet te kloppen en staan dus goed in het eindklassement. Coopman Anais werd 2de en Decorte Julie 3de. Lukas Deprez klimt naar 2de in het eindklassement en Fenna Heyaert staat 3de.

In de 2de proef voor ruiters zonder B brevet won Riquiere Maurice voor Erika Rouseu en Deconinck Zoë. Eindresultaat in deze proef: Maurice-Zoë- Erika.

Voor de ruiters met een B- brevet minder dan een jaar kon Juta Vermeulen en Nefertiti winnen voor Maud Riquiere en Léon Ruyssen met Gazelle.

Eindresultaat voor deze groep: Juta - Maud -Léon.

De ruiters die langer dan een jaar hun B-brevet op zak hebben konden Lune Christiaens niet verslaan, Maxime Degeest volgt op de 2de plaats en Arthur Voet op de 3de plaats. eindresultaat: en hier wordt het echt spannend: Arthur en Maxime staan gelijk op de eerste plaats en Lune volgt op de 3de plaats!

In de senior CUP was Ilse Seynhaeve weer op kop voor Marijke Vandekerckhove en Delboy en Mieke Clarysse en Gomario. Het eindresultaat: Ilse -JOke -Siene.

De initiatorproef was zoals steeds spannend: Christof Deraedt kon nipt winnen op Filip Cuvelier en Akino en Humblinder op de 3de plaats. Eindresultaat: CHristof - Filip - Lune.

DE FINALE GAAT DOOR OP  16 APRIL in de voormiddag: OPGELET: RUITERS IN PERFECT UNIFORM!!!!!!! PAARDEN GEWASSEN , GETOILETTEERD materiaal gepoetst!!

Uitslag alle proeven over de middag!

Uitslag 3de dressuur wedstrijd en stand voor de Finale

Lees meer.