Ruiterschool RODEBERG

kampioenen2019.jpg

Laatste clubjumping voor de finale geeft een beeld van wie goed geklasseerd is.


Er waren dit keer een 5-tal juniors aan de start. Enkel Suzanne nam deel aan alle wedstrijden en kan tijdens de finale een mooie gepersonaliseerde prijs in ontvangst nemen. Aaron kon aan 3 wedstrijden deelnemen, Marit Hélène en Jule namen 2 keer deel. Ook zij verdienen een beloning voor hun inzet.

IN de 60 cm kon Lio Boeten met Lights out de ideaalste tijd toveren voor Jean Baptist Cambron met Dusty en Senna Wullaert met Penny.

Voor de eindstand zal er nog veel moeten veranderen om Sanne Vandewalle van het podium te krijgen. Jean Baptist, Lio, Senna en Lotte volgen van nabij!

In de 70cm pony's won Derycke Stella en Dusty voor Kindt Leonie  met Bijou en  Elouise Capoen  met Juluis Caesar.

In de eindstand  zal het gaan tussen Stella Elouise, Briek, Noor, Senna en Leonie.

De 70cm  paard werd gewonnen door Zoe Deconinck met Hermes voor Elise Vereecke met Jitte. Lieve De Blauwe werd 3de met Zatini.

Voor de eindstand komen enkel Jean Baptist, Elise, Zoe, Lieve en Stijn in aanmerking.

IN de 80 cm pony waren Sibe Wullaert met Kamiel weer de besten voor Leonie Kindt met Bijou en Senna Wullaert eveneens met Kamiel.

In de eindstand staat Sibe met Kamiel aan kop voor Leonie, Noor, Senna en Juul.

Bij de paarden in de 80 cm kon Juta Vermeulen winnen deze keer met Marcel voor Lieve De Blauwe en Zatine en Myrthe Raes en Gazelle.

De eindstand zet Elise op kop voor Juta, Saartje, Lieve en Myrthe.

IN de 90 cm pony kon Sibe Wullaert ook winnen met Kamiel Voor Siebe en Kain en Maurice en Inca.

Er zijn 3 kanshebbers op het podium en dat zijn  Sibe , Siebe en Jules.

Bij de paarden is het drukker:  Gita Vermeulen  en Victoor konden niet onder doen voor Juta en wonnen de proef voor Arthur Voet en Union, en Myrthe Raes met Gazelle.

Het resultaat voor de finale geeft Myrthe op de eerste plaats voor Arthur en Maxim Heynze. Ook Hanne Gita en Saartje kunnen nog scoren.

IN de 1 meter paard en pony won Sara SChapman met Bonita voor Maurice Riquiere en Sir en Jules Gheysens met Gazelle.

 De eindstand geeft Gita op een , Sara en Lisa , Jules Yente, Arthur kunnen nog bijbenen.

LET OP :  De finale telt dubbele punten voor het springen! De ruiter die in de hoogste klasse op het podium staat kan in de kleinere proef niet meer op het podium staan. 

Dit zal veel veranderen in de eindstand! Daarom blijf tot na de prijsuitreiking of kom terug, er kan nog heel wat veranderen in de stand! Iemand op plaats 5 kan eindigen op de eerste plaats als de 4 voor hem/haar verhogen van reeks!

LET OP : De paarden moeten getoiletteerd zijn voor de finale!!! zowel voor dressuur als voor springen. De ruiters moeten zoveel mogelijk in  uniform deelnemen. Heb je iets tekort? Dan hebben wij het misschien nog liggen om eens te gebruiken. 

IN ieder geval proficiat aan alle winnaars en vooral succes op de finale aan allen!!!

 16 APRIL voormiddag dressuur, namiddag springen over de middag snacks voorzien, taartjes, frietjes en worsten. Maak er een gezellige clubdag van! Maar vooral blijf oefenen!!!! 

Uitslag 5de jumping : Lees meer.

Tussenstand na 5 jumpings : Lees meer.