Ruiterschool RODEBERG

SUPERFINALE VOOR THOMAS THOMETSHECK IN JUMPING MECHELEN STIJLRIJDEN


We waren reeds om 6 u 30 vertrokken in Poperinge met de bus van Suffys, de koffiekoeken en de koffie stonden klaar op   de Rodeberg en in de bus, fruitsapjes voor de jeugd. Dus iedereen vroeg uit de veren op deze 2de kerstdag. Een traditie van jaren!!!

Chona zou het eerst aan de slag gaan, ook zij was rond 6 u vertrokken met Euripides, Christof aan het stuur van het camionetje en Justien als mental coach!

Chona reed voortreffelijk: de eerste keer in deze grote halle met al dat volk. En haalde ze niet de meeste punten, ze had toch wel de meeste supporters mee, we waren fier op haar prestatie.

In de 1m 10 hadden we 2 rodebergruiters aan de beurt, eerst Lukas Dierickx met het paard van zijn zus Lisa ( over 2 jaar nog winares van deze proef!) Hij scoorde goed  en stond aan de leiding, maar de besten moesten nog komen. 2 meisjes die altijd scoorden, waarvan er eentje super reed en de leiding overnam, een faalde compleet, kwestie van zenuwen een andere kon ook nog meer halen, Lukas  schoof op naar de 3de  plaats en er mogen er maar 3 naar de superfinale, maar toen moest Thomas nog aantreden. Hij haalde het en werd 2de, dat wilde zeggen dat Lukas de vervelende maar zeer goede 4de plaats behaalde. Alleen Thomas had de eer om in de grote piste te mogen rijden, de beide meisjes reden voortreffelijk, ook Thomas, niet veel op aan te merken, maar hij moest toch een iemand laten voorgaan. 2de plaats en 4de plaats, we zijn fier en alle supporters ook!

Op naar 2017, we starten de trainingen!!!!

Proficiat aan alle drie de deelnemers, goed gedaan!!!!!!!!!