Ruiterschool RODEBERG

DSC_5472.jpg

GESLAAGDE ZONNIGE CLUBDRESSUUR


Het was de week voordien al druk met het inoefenen van de nieuwe proeven. Maar zondag met het stralende weer, ook al ging de wedstrijd binnen door, was het echt top!

3 proeven met in de eerste proef ruiters zonder B-brevet- 13 in aantal - Maroef stal de show met op de eerste plaats Warre en op de 2de plaats Uwe Vermeersch. Gita Vermeulen bleek in topform, moest wel haar favoriet inruilen voor laika en blijkbaar met succes en met  een 3de plaats tot gevolg. Lune Sia en Floor volgden nipt.

De volgende proef was er een voor ruiters met een B brevet, hier kregen we een gevarieerd publiek, van prille B-brevetters tot ruiters met lange jaren ervaring. Hier zagen we Jeremy Jacob winnen, met ruime voorsprong op Lieselore Dorme, Jarne Verhooghe werd 3de gevolgd door Hannelore Borry, Lisa Schapman en Karolien Nuytten.

Ook in de initiatorenreeks een gevarieerd publiek zowel bij de ruiters als bij de paarden.

Louise Suffys  en Christof Deraedt legden beslag op een gedeelde 1ste plaats, Sofie Baes werd 3de gevolgd door Kris Brassaert en Never Mind, Victor en Lieselore.

Met dank aan alle schrijvers en lezers en zeker aan de jury van dienst Dieter Vermeersch en terug van weggeweest: Bernard Gillioen!

Een leuke clubactiviteit!

Volgende afspraken:

Volgende clubwedstrijd: zaterdag 18 november

herfstvakantie en sportkampen intern extern hele week en halve week.

St-Hubertusfeest en wandelingen op 5 nov

COWBOYFEEST op 25 november met BBQ van Wood meets Food, rodeostier, nagelkloppen, linedance, dans met disco Thometscheck, enz.  Nodig gerust al je vrienden uit!

Uitslag...

Lees meer.

Veel kijkplezier...

Veel Kijkplezier!